AI Creative Summit plus Bootcamps
AI Creative Summit plus Bootcamps
AI Creative Summit plus Bootcamps
AI Design VFX & Motion AI Sound Mastering & Video Editing AI Broadcast TV & Radio

Bootcamps to Summit: Four Days of Visual AI TrainingBootcamps to Summit: Four Days of Visual AI Training

August 19 - 22 | Live & Online

Produced by

Welcome to the AI Creative Summit + Bootcamps 2024, a comprehensive event featuring separate tickets for multiple AI Bootcamps and the Summit Day, all designed to elevate your creative potential through the power of artificial intelligence.

AI Bootcamps

Road to the Summit

7 Workshops – 7 Certifications – 3 Days

Forge Your Future with AI Mastery

Join us for an exhilarating three-day Academic BootCamp.

Immerse yourself in the cutting-edge world of AI creative subjects with our seven dynamic workshops designed to ignite your passion and enhance your skills.

But wait, there’s more!

Each attendee will receive a complimentary certification exam, absolutely free. Don’t miss this opportunity to elevate your knowledge and gain valuable credentials.

AI Summit

CONFERENCE DAY

6 Sessions – 1 Keynote – 1 Panel – 1 Day

Don’t Miss Out

Join us on Thursday, August 22, for the AI Creative Summit Conference Day, one day dedicated to exploring AI in the creative industries.

Learn from the Best

Enjoy a full day of immersive content, including a morning kick-off, 50-minute sessions, and a keynote address, all live and online. Conference Day ticket holders get exclusive access to the full day’s programming, leading the way in AI-driven innovation in video, photography, and sound design.

Program Grid

AUG_19. MON
BOOTCAMPS

9:00am-12:00pm _3hrs

AI Design

Eran Stern

12:00-3:00pm _3hrs

AI Broadcast RADIO

Luisa Winters

AUG_20. TUE
BOOTCAMPS

9:00am-12:00pm _3hrs

AI Sound Mastering

Luisa Winters

12:00-3:00pm _3hrs

AI LEGAL

Seth Polansky

3:00-6:00pm _3hrs

AI Video Editing

Luisa Winters

AUG_21. WED
BOOTCAMPS

9:00am-12:00pm _3hrs

AI VFX & Motion

Eran Stern

12:00-3:00pm _3hrs

AI Broadcast TV

Luisa Winters

AUG_22. THU
SUMMIT

8:30-8:55am _25mins

Coffee Kickoff

Gary Adcock

9:00-9:50am _50mins

Enhance VFX and Color Grading using AI and Machine Learning

Eran Stern

10:00-10:50am _50mins

Contracting Recommendations When Using AI

Seth Polansky

11:00-11:50am _50mins

TBD

12:00-1:30pm _90mins

Keynote presented by Dell and NVIDIA

Esteban Toro

2:00-2:50pm _50mins

Leveraging AI for Your Business

Gary Adcock

3:00-3:50pm _50mins

TBD

Jeff Greenberg

4:00-5:00pm _60mins

Wrap Panel

Moderated by Gary with Eran, Seth, Jeff

Ticketing options

Purchase individual Bootcamps or the Summit pass for $299 each.

AI DESIGN BOOTCAMP
AI Broadcast Radio BOOTCAMP
AI Sound Mastering BOOTCAMP
AI LEGAL BOOTCAMP
AI Video Editing BOOTCAMP
AI VFX & Motion BOOTCAMP
AI Broadcast TV BOOTCAMP
summit pass

Thank you for your interest in the AI Creative Summit 2024!

Questions about the event? Direct your inquiry to the appropriate support.